AuHa Kroužky

Taneční kroužek

Tanec nejsou jen pohyby těla do rytmu hudby – tanec znamená jedinečné spojení pohybů těla s pohyby duše. Jde o kulturní vyjádření a osobní způsob, jak sdílet emoce jako je radost i vášeň. U nás mohou děti projevit své pocity a nálady například energickým street dancem, dynamickým hip-hopem nebo nespoutanými country tanci. Každý taneční styl má něco do sebe, a proto chceme dát každému malému tanečníkovi příležitost, aby se nadchnul pro ten svůj! Svět tance odhalí dětem zcela nové rozměry, ve kterých se budou moci dále rozvíjet a zažívat spousty vzrušujících a zábavných okamžiků. Připojte se k nám a vaše děti se stanou součástí naší kroužkové taneční rodiny!

Co děti čeká

Každý tanec disponuje specifickou technikou, kterou s dětmi procvičíme a zdokonalíme ve formě choreografie. Mladí tanečníci a tanečnice budou vedeni ke správnému držení těla, rozvoji citu pro jednotlivé taneční pohyby, prostorového, ale i skupinové vnímání. V průběhu roku se děti naučí několik choreografií, které předvedou na závěrečné hodině rodičům. Lekce samozřejmě také doplňujeme o jiné taneční a pohybové aktivity, přece jenom musíme dopřát tělu a hlavě odpočinek.

Co s sebou: sportovní oblečení a obuv se světlou podrážkou, pití
Délka lekce: 60 min
Věková skupina: 6-15 let
Kapacita kroužku: 16 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s tanečním kroužkem

Za hranice tancování

  • rozmanitost tanečních stylů
  • závěrečné vystoupení pro rodiče
  • odhalení podstaty tance jako kulturního projevu
  • rozvoj tanečního citu

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru