AuHa Kroužky

Atletika

Atletika je nejen sportem, ale i symbolem neomezeného lidského potenciálu a odhodlání. Toto univerzální sportovní odvětví zahrnuje různorodou škálu disciplín – sprint, skok do dálky, vrh koulí a mnoho dalších! Atletika spolehlivě posiluje tělo i ducha a štědře odměňuje vynaložené úsilí. Každý krok, skok či hod posune vaše malé sportovce o něco dále. Atletika je kroužek, kde se děti naučí nejen technikám, ale také fair play a disciplíně. Atletika je místem, kde se překonávají limity a kde každá minuta strávená pohybem směřuje k dosažení nových vrcholů!

Co děti čeká

Jak jsme výše zmínili, atletika disponuje mnoha rozmanitými disciplínami. V našem kroužku děti vyzkouší většinu z nich a budou vedeny trenérem, který jim pomůže dopilovat techniku a rád poradí s všetečnými otázkami. Před každým tréninkem proběhne dynamická rozcvička v podobě zábavných pohybových her a na jeho konci zas dbáme na poctivé protažení celého těla. Lekce probíhají ve školních tělocvičnách, výjimečně ve venkovních prostorech.

Co s sebou: sportovní úbor, boty na běhání se světlou podrážkou, lahev s pitím
Délka lekce: 60 min
Věková skupina: 6-15 let
Kapacita kroužku: 16 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s atletickým kroužkem

Za hranice atletiky

  • komplexní posílení těla a fyzické kondice
  • rozvoj spolupráce a dodržování fair play
  • trenér, který rád poradí
  • vedení k disciplíně, trpělivosti a cílevědomosti

Podívejte se, jaké školy nabízí tento kroužek:

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru