AuHa kroužky

Tajemství barev a map

Vážení rodiče,

s radostí Vás informujeme o příměstském kempu s tajemným názvem svět barev a map, který se uskuteční v prostorách školy ZŠ Mendíků v pražských Nuslích od 26. do 30. října 2024. Tedy během podzimních prázdnin. Tento unikátní kemp je určen všem dětem, které milují záhady, kreslení a tvoření či rádi cestují nebo si pouze chtějí na podzim užít zábavný čas a radovánky s kamarády a zkušenými trenéry.

ZŠ Mendíků v Nuslích poskytne ideální prostředí pro tento tajuplný zážitek a navíc má skvělou polohu uprostřed našeho velkého města. Během týdne se děti mohou těšit na rozmanité workshopy, táborové hry, malování a kreslení a luštění záhad. Tým našich kvalifikovaných trenérů se postará nejen o super program ale hlavně je zárukou skvělé zábavy a rodinné atmosféry, kterou se naše kempy mohou vždy pochlubit.

Tento kemp je otevřen pro všechny děti bez ohledu na jejich zaměření jelikož si všechny děti přijdou na své. Bude to skvělá příležitost pro děti strávit aktivní týden plný smíchu, nových objevů a nových přátelství.

Kontaktní osoba: Jakub Aubrecht 702 583 238

Co děti čeká:

Naše taneční dvojice děti naučí různé taneční styly jako je country, line dance, hip hop a moderní tance. I když nejste pravdelní tanečníci, to vůbec nevadí. Postupně se spolu všechno naučíme, počínaje se správnou technikou a držením těla. Budeme hrát různé taneční hry, při kterých se společně nasmějeme a získáme nové přátele. Samozřejmě si odpočineme a půjdeme na nějaký ten výlet. My jako lektoři máme taneční zkušenosti přibližně 10 let. Tanec nás naplňuje a doufáme, že to bude tak i u Vás. Těšíme se až si společně užijeme týden plný tance, smíchu a radosti.

Jako bonus plánujeme v rámci kempu výlet do centra Prahy na Pražský hrad, kde si děti budou moci užít kulturní atmosféru města a dozvědět se něco z tajů historie největšího souvislého hradního komplexu na světě.

Co s sebou: sportovní oblečení, pití, ochrana před sluncem
Délka dne: 9-16 hodin
– pořadatelé budou na místě dříve, není tedy problém dle domluvy přivést dítě dříve
Věková skupina: do 15 let
Kapacita kempu: 40 dětí
Místo konání: ZŠ Medíků
Strava: v ceně jsou dvě svačiny a oběd
Cena kempu: denní 770 Kč nebo celkové 3 699,- *
Informace o platbě Vám po přihlášení pošleme na email

Program kempu:

  • Výtvarka: kreslení, malování různé styly a techniky
  • Koordinační, táborové hry (např: na piráty, na objevitele, na detektivy…)
  • Vědomostní a jiné soutěže o ceny
  • Poznávací výlet na Pražský hrad
  • Závěrečná týmová soutěž v kombinovaných dovednostech

Trenérský tým

Přejít nahoru