AuHa kroužky

Eliška Marie Bílková

Jsem studentka a nadšenec anglického jazyka a ráda bych své nadšení přenesla i na své studenty. Mohu doučovat jak první stupeň, tak i vyšší ročníky podle Vašich požadavků.

Úspěšně jsem absolvovala zkoušku Cambridge a získala jsem certifikát úrovně B2. Jsem tedy schopná do této úrovně doučovat zcela bez problému.
Na lekcích budeme probírat, co budou Vaše děti potřebovat či zopakujeme učivo ze školy, popřípadě rozšířím okruh dle Vašich přání a přání dětí.

Cena: 250 Kč/h
Čas: pondělí, úterý nebo středa dopoledne

Johana Špannerová

Doučování angličtiny se věnuji již spoustu let a jsem schopná učit jak základy, tak i složitější věty a souvětí tak, abyste se nebáli mluvit ať už budete kdekoliv. S učením angličtiny mám již zkušenosti z dob, kdy jsem doučovala nižší ročníky. Momentálně studuji na Cambridge certifikát. 

Myslím si, že angličtina je v dnešní době velmi důležitý jazyk a člověk se s angličtinou bude potkávat celý svůj život. Proto jsem zastánce toho, že není nikdy na škodu se v ní zdokonalovat. Používám angličtinu na dennodenní bázi a jsem si jistá, že mám co předat.

Cena: 350 Kč/h.
Čas: úterý, středa odpoledne

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru