AuHa kroužky

Zš veronské náměstí

Rádi byste se na něco zeptali?
Rád Vám na cokoliv odpovím, nechám Vám zde mé telefonní číslo, jsem k zastižení skoro kdykoliv.. = Petr Žitník 605 477 513

Dramatický kroužek

Lektor:

Na našem kroužku se naučíš základy herectví, překonáš svou stydlivost a najdeš nové přátele. Proměníš ve statečného rytíře, hloupého Honzu, chytrou princeznu nebo třeba v moudrého kouzelníka. Budeme si hrát na divadlo, vymýšlet vlastní příběhy a objevovat kouzlo herectví. Navíc na konci každého pololetí předvedeme rodičům, co jsme se společně během lekcí naučili a zahrajeme jim. Tak na co ještě čekáš? Pojď nám ukázat co je v tobě, těšíme se na tebe!

Čas: středa 15:30 – 16:30
Cena:  1 900 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru