AuHa Kroužky

Zš K Dolům

Taneční kroužek

Lektor:

Natálka je přátelská taneční instruktorka, která s láskou povede vaše děti
kouzelným světem tance. Svojí zábavnou a kreativní výukou vytváří prostor plný radosti a
přátelství, kde děti objevují magii tance jako způsobu vyjádření.

Její hodiny nejsou jen o naučení tanečních kroků, ale o vytváření pouta mezi dětmi a tancem. S osobním přístupem a podporou Vám Natálka otevře dveře do světa tance pro každé dítě, aby se cítilo vítáno, inspirováno a plné energie při objevování kouzla tanečního umění.

Čas: pátek 15:00-16:00 
Cena: 1 800 Kč

Malý cestovatel

Lektor:

Děti, na našem kroužku budou pomocí různých interaktivních her, kvízů poznávat různé země. Kroužek bude provázán ukázkou, a i případně ochutnávkou (po dohodě s rodiči), různých předmětů, jídel a fotek z dané země. Děti se naučí základy probíraných jazyků. Řekneme si o zvycích, zajímavostech a památkách. Kroužek navštíví i cestovatelé nebo obyvatelé daných zemí a sami dětem povypráví o jejich zážitcích a zkušenostech.

Čas:čtvrtek 15:00-16:00
Cena: 1 800 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru