AuHa Kroužky

Malý cestovatel

Vítejte na kroužku „Malý cestovatel“, kde se děti ve věku od 6 do 15 let vydávají na dobrodružnou cestu kolem světa, plnou objevů a poznávání různých kultur! Naše hodiny jsou plné zábavy a interaktivních aktivit, které nejen rozvíjejí zájem dětí o cestování, ale také posilují jejich geografické a kulturní znalosti. Zaměříme se na různosti jednotlivých zemí, co se jídla, zvyků, jazyka a dalších rozdílností týče.

Co děti čeká

Děti na našem kroužku budou pomocí různých interaktivních her a kvízů poznávat různé země světa. Kroužek bude provázán ukázkami různých předmětů a fotek z dané země a i případně ochutnávkou (po dohodě s rodiči) jídel z dané země. Děti se naučí základní fráze probíraných jazyků. Řekneme si o zvycích, zajímavostech a památkách. Kroužek občas navštíví i hosté, kteří danou zemi navštívili, a sami dětem povypráví o jejich zážitcích a zkušenostech. Děti budou v průběhu kroužku sbírat body, které vyhrají za správné odpovědi, případně za výhru v soutěžích. Výsledkem bude, že se daná soutěž vždy po 6 hodinách vyhodnotí a odměna malé cestovatele rozhodně nemine. Děti si vytvoří svou vlastní cestovatelskou mapu, kterou budou doplňovat o různé poznatky, obrázky atd. 

Je vhodné, aby děti před začátkem tohoto kroužku ovládaly čtení a psaní, aby si mohly tento kroužek užít naplno.

Připojte se k nám a nechte své děti objevovat pozoruhodný svět kolem nás!

Co s sebou: psací potřeby – pastelky/fixy, sešit/papíry
Délka lekce: 60 minut
Věková skupina: 6-15 let
Kapacita kroužku: 14 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s kroužkem malého cestovatele

Za hranice malého cestovatele

  • ukázka typických předmětů a zvyků pomocí fotek a videí
  • dlouhodobá soutěž o zajímavé ceny
  • občasné návštěvy hostů, kteří mají zkušenosti s cestováním a pobytem v různých zemí
  • velká a dobrodružná výprava za hranice našeho státu, která děti bude bavit

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru