AuHa Kroužky

Zš Slivenec

Nabídka kroužků

Šachový kroužek

Lektor:

Pokud někdo ví, jak z her pro radost vychovat šachového šampióna, tak právě Rostislav! Jako malý hrál šachy závodně a nyní chce předat své zkušenosti z turnajů budoucím generacím.

Udělá maximum pro to, aby děti učil srozumitelně a zábavnou formou. Počínaje šachovými rozehrami, až po složitější manévry.

Čas: čtvrtek, 16:00-17:00 
Cena: 1 850 Kč

Malý detektiv

Lektor:

Lektor si pro děti připraví lekce, kde budou mít děti příležitost rozluštit různé hádanky a šifrové zprávy, aby odhalily tajemství a vyřešily záhady. Detektivní průzkum a pátrání po stopách a důkazech je po pečlivé práci dovede až k mnohdy nečekanému pachateli.

Čas: bude upřesněn
Cena: 1 700 Kč

Psaní všemi deseti

Lektor: Jitka Káplová

Jitka je zkušenou lektorkou s mezinárodními licencemi ECDL/ICDL, která vede kroužek psaní všemi deseti. Tuto dovednost vnímá jako výhru na celý život, a proto jí bude ctí dětem předat své drahocenné zkušenosti.

Kromě samotného prstokladu děti naučí i zásadám práce za počítačem, aby mohli zavčasu uniknout zdravotním potížím, které se k této práci vztahují.

Čas: dle dohody
Cena: 1 600 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru