AuHa Kroužky

Hravá angličtina

Vítejte na kroužku „Hravá angličtina“, kde se děti prvního stupně mohou zdokonalovat v anglickém jazyku zábavným a interaktivním způsobem! Naše hodiny jsou plné her, kvízů a soutěží, které nejenže pomáhají zlepšit konverzační dovednosti, ale také rozšiřují slovní zásobu našich malých účastníků.

Co děti čeká

V kroužku se zaměřujeme na obecnou angličtinu pro děti na prvním stupni základních škol, kde se děti seznamují se základy a zákonitostmi jazyka prostřednictvím různých her a i pohybových aktivit. Mezi naše oblíbené hry patří „Hangman“, „Word Bingo“, „Memory Games“ a „Simon Says“. Naši lektoři používají v hodinách různé druhy výuky, děti si vyzkouší mluvení v různých situacích ze života. Na konci některých hodin děti čeká kvíz na téma, které v hodině probíraly, nebo si zrekapitulují látku ústně pomocí rozhovorů ve dvojicích či skupinkách. S naší hravou angličtinou se vaše děti nudit nebudou!

Připojte se k nám a nechte své děti objevit krásu anglického jazyka prostřednictvím zábavy a her!

Co s sebou: psací potřeby, sešit
Délka lekce: 60 minut
Věková skupina: 6-12 let
Kapacita kroužku: 12 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s kroužkem hravá angličtina

Za hranice hravé angličtiny

  • hodiny provázané soutěžemi, kvízy a videi
  • zlepšení slovní zásoby a komunikace v anglickém jazyce
  • vzájemná komunikace o reálných situacích
  • individuální přístup

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru