AuHa Kroužky

malý detektiv

V našem kroužku „Malý detektiv“ se děti nejenom naučí detektivní dovednosti, ale také budou cvičit svou pozornost a paměť! Každé setkání bude začínat  detektivním příběhem, které děti vtáhne do děje plného záhad. Samotné hledání pachatele bude plné hádanek, přesmyček, šifer a záhad, které budou děti muset rozluštit a vyřešit. Budou trénovat své detektivní myšlení a analytické schopnosti, zatímco budou dumat nad různými případy a dobrodružstvími. Prostřednictvím her a cvičení budou děti prohlubovat své kognitivní schopnosti, které jsou bezesporu klíčovými dovednostmi každého pořádného detektiva.

Co děti čeká

Lektor si pro děti připraví lekce, kde budou mít děti příležitost rozluštit různé hádanky a zašifrované zprávy, aby odhalily tajemství a vyřešily záhady. Detektivní průzkum a pátrání po stopách a důkazech je po pečlivé práci dovede až k mnohdy nečekanému pachateli. K tomu však potřebují objevit klíčové informace a důkazy. Detektivům to musí pálit, proto je důležité dávat pozor a plně se soustředit. Na hodinách dbáme jak na individuální práci, tak na spolupráci v kolektivu, kde je důležité tahat společně za jeden provaz a rozdělit si práci, aby se případ vyřešil co nejrychleji.

Je vhodné, aby děti před začátkem tohoto kroužku ovládaly čtení a psaní, aby si mohly tento kroužek užít naplno.

Přidejte se k nám a připravte se na dobrodružství plné záhad a objevů!

Co s sebou: psací potřeby, sešit
Délka lekce: 60 minut
Věková skupina: 6-15 let
Kapacita kroužku: 12 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s kroužkem malého detektiva

Za hranice malého detektiva

  • příležitost rozluštit různé hádanky a šifrové zprávy
  • budou cvičit svou pozornost a paměť
  • zábavná a záhadná náplň hodin
  • individuální i týmová spolupráce

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru