AuHa Kroužky

Florbal

Florbal je jeden z nejdynamičtějších a nejvíce vzrušujících sportů napříč Evropou. Možná proto, že se podobá našemu národnímu sportu hokeji? Kdo ví! Na rozdíl od hokeje je však přístupný každému, a to jak z hlediska jednoduchosti, tak z hlediska výbavy. Každý, kdo jej trénuje, si brzy osvojí rychlost, obratnost, ale i techniku a taktické dovednosti. Navíc si klademe za cíl v dětech probudit týmového ducha a hrát podle pravidel fair play. Florbal je zkrátka sport pro každého, nemějte proto obavy předat dětem florbalku do vlastních rukou, aby mohli světu ukázat, jakou sílu v nich florbal probudí!

Co děti čeká

Správné držení florbalky je základ, proto si nedovolíme tento důležitý bod opomenout. Než se děti nadějí, budou hbitě ovládat techniku práce s míčkem, nahrávky a následně i techniku střelby. Chybět nebudou ani oblíbené zápasy! Dbáme na to, aby se dobře bavili začátečníci i pokročilí, chlapci i děvčata, lekce tomu tak řádně uzpůsobujeme. Rozcvička a celkové protažení jsou během lekcí samozřejmostí.

Co s sebou: florbalku, lahev na pití, sportovní oblečení, sálovky
Délka lekce: 60 min
Věková skupina: 6-15 let
Kapacita kroužku: 16 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s florbalovým kroužkem

Za hranice florbalu

  • rozvoj hbitosti, přesnosti a taktického myšlení
  • vedení ke spolupráci a ocenění dětského talentu
  • profesionální trenér s mnohaletou zkušeností
  • pořádání dětských turnajů

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru