AuHa Kroužky

Zš Písnická

Nabídka kroužků

Výtvarné umění a tvořivky

Lektor: Hana Sakhová

Mám vášeň pro vzdělávání dětí. Mám velké zkušenostmi s prací s dětmi na výtvarných aktivitách. Pracuji jako lektorka zájmových kroužků pro děti 1. stupně a směřuji k pedagogickému minimu, abych dosáhla svého cíle stát se učitelkou předškolní a mimoškolní pedagogiky.

Na výtvarce se děti naučí pod vedením Hanky různé techniky kreslení, včetně plastických 3D obrazů nebo výtvorů z papíru, a tak se neváhejte vydat na pouť skrz umělecký svět. Budeme se na Vás moc těšit na našem kroužku.

Čas: bude upřesněn

Cena: 2 100 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru