AuHa Kroužky

Zš Mendíků

Šachový kroužek

Lektor:

Profesionální šachový hráč, který se umisťuje v elitní třicítce na republikových šachových utkáních – takto bychom popsali našeho lektora Tobiáše. Jeho zapálení pro šachy trvá již od raného dětství a nesmírně rád by se podělil o své zkušenosti se začínajícími šachisty.

Proto se ujal našeho šachového kroužku, kde děti provede základy této vznešené hry, poradí jim nějaké typy a triky, a hlavně jim pomůže nabýt jednu z nepostradatelných schopností, a to logické uvažování.

Čas: středa, 15:00-16:00
Cena: 1 850 Kč

Psaní všemi deseti

Lektor: Jitka Káplová

Jitka je zkušenou lektorkou s mezinárodními licencemi ECDL/ICDL, která vede kroužek psaní všemi deseti. Tuto dovednost vnímá jako výhru na celý život, a proto jí bude ctí dětem předat své drahocenné zkušenosti.

Kromě samotného prstokladu děti naučí i zásadám práce za počítačem, aby mohli zavčasu uniknout zdravotním potížím, které se k této práci vztahují.

Čas: dle dohody
Cena: 1 600 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru