AuHa Kroužky

Míčové hry

Co všechno se může skrývat pod obsáhlým pojem míčové hry? Představte si neomezené množství populárních her od vybíjené, basketbalu, přes fotbal, florbal až po volejbal. Pak přidejte zásady fair play, strategickou spolupráci a jsme skoro doma! Kroužek rozvíjí všestrannost, hrubou motoriku a týmového ducha. Díky dovádění s míčem děti objeví, jak je důležité spoléhat se na ostatní a dodržovat pravidla hry. Mimo jiné se naučí cenným dovednostem – zpřesní si mušku, vypilují postřeh a hbitost.

Co děti čeká

Každý měsíc se zaměříme na jednu míčovou hru, ve které se budou děti postupně zdokonalovat. Výběr hry se bude odvíjet od preferencí mladých účastníků, představivosti se meze nekladou! V hodinách je provedeme základními pravidly a zásadám týmového hráče. Nesmíme zapomenout ani na úvodní rozcvičku a závěrečné protažení těla. Děti si užijí spoustu zábavy a zároveň se přiučí novým znalostem a dovednostem. Nově nabité znalosti společně na konci lekce shrneme, aby se vám měly doma s čím pochlubit!

Co s sebou: sportovní oblečení, sportovní obuv se světlou podrážkou, lahev s pitím
Délka lekce: 60 min
Věková skupina: 6-15 let
Kapacita kroužku: 16 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s kroužkem míčové hry

Za hranice míčových her

  • každý měsíc děti čeká nová hra
  • kromě zábavy se děti naučí i pravidlům her a zásadám fair play
  • reflexe úspěchů a průběhu hodiny na konci lekcí
  • rozmanité rozcvičky a poctivý strečink

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru