AuHa Kroužky

Psaní všemi deseti

Obohaťte dovednost psaní na klávesnici o superschopnost psaní všemi deseti, a to z pohodlí vašeho domova! Náplň hodin je strukturována odlehčenou formu učení, vede děti k disciplíně, ale současně je připravuje na úspěšný přechod na střední školu, kde psaní všemi deseti bývá samostatným předmětem. O zábavu nouze nebude! Navíc dětem otevřeme nekonečné možnosti, které psaní všemi deseti přináší!

Co děti čeká

Děti si krok za krokem osvojí dovednost správného prstokladu a kromě samotného psaní se naučí i důležitým návykům při práci za počítačem, zdokonalí si motoriku a procvičí si český pravopis. V budoucnu tak ušetří nejen spoustu hodin strávených u počítače, ale i peněz za lékaře kvůli bolavým zádům, nebo zánětům karpálních tunelů. Nově začleněný anglický blok nabízí možnost procvičit si angličtinu odpovídající věku dítěte. V českých textech pochytí strukturu psaní dopisů a naučí se základům korespondence!

Upozorňujeme, že tento kroužek je vedený online! Stačí, když potřebné vybavení budete mít doma, nemusíte jej nikam přenášet 🙂
Co s sebou: počítač, klávesnice, Wi-Fi připojení, monitor s funkční kamerou
Délka lekce: 60 minut
Věková skupina: 10-14 let
Kapacita kroužku: 10 dětí
Platební období: pololetí*
*informace o ceně a čase naleznete na jednotlivých školách s kroužkem psaní všema deseti

Za hranice psaní všemi deseti

  • hodiny přizpůsobené věkové kategorii zájemců
  • prevence zdravotních potíží při práci s počítačem
  • lekce pod vedením certifikované ECDL/ICDL lektorky
  • časová úspora a dovednost na celý život

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru