AuHa kroužky

Zš Slivenec

Rádi byste se na něco zeptali?
Rád Vám na cokoliv odpovím, nechám Vám zde mé telefonní číslo, jsem k zastižení skoro kdykoliv.. = Adam Harcuba 721 914 573

Šachový kroužek

Lektor:

Královská hra má dětem hodně co nabídnout. Nováčci se na kroužku nejdříve seznámí se základy pravidel, zatímco ti pokročilejší se rovnou vrhnou do hry a řešení šachových úloh. Naše šachovnice se stane místem, kde děti budou rozvíjet svou paměť, představivost a základní matematické dovednosti. Budeme zkoumat různé možnosti, vybírat nejlepší tahy a kombinovat je tak, aby vedly k vítěznému cíli. A také máme vlastní šachový oddíl, se kterým můžete jezdit i na turnaje. Protože u nás v AuHa kroužcích to hodinou týdně nikdy nekončí. Navíc získáte přístup do programu My-Chess premium, takže můžete trénovat ty nejlepší kombinace každý den.

Čas: čtvrtek, 15:00 – 16:00 
Cena: 1 950 Kč

Malý detektiv

Lektor:

Chceš se stát novým Sherlockem Holmesem? Přidej se k nám a vyřeš nejnapínavější případy a záhady! Budeme luštit šifry, hledat stopy, tvořit otisky prstů a odhalovat zločince, budeš jako pravý detektiv. Naučíš se všímat si nejmenších detailů, pracovat s ostatními detektivy a stopovat. Nemusíš být génius, stačí mít chuť řešit záhady a trochu fantazie. Přijď si užít spoustu legrace a zábavy!Chceš se stát novým Sherlockem Holmesem? Přidej se k nám a vyřeš nejnapínavější případy a záhady! Budeme luštit šifry, hledat stopy, tvořit otisky prstů a odhalovat zločince, budeš jako pravý detektiv. Naučíš se všímat si nejmenších detailů, pracovat s ostatními detektivy a stopovat. Nemusíš být génius, stačí mít chuť řešit záhady a trochu fantazie. Přijď si užít spoustu legrace a zábavy!

Čas: středa, 14:00 – 15:00
Cena: 1 900 Kč

Inline bruslení

Lektor:

Kroužek inline bruslení není jen o rychlém pohybu na kolečkách, ale o zábavě, kterou přináší plynulá jízda a sportovní zážitky. Děti se naučí základy správné techniky bruslení, jak zvládat zatáčky, zastavování, a také různé triky, které jim přinesou radost z pohybu. Kromě techniky se zaměříme i na bezpečnost, aby se každý bruslař cítil jistě na každém povrchu.  Přijď a objev kouzlo inline bruslení s námi! Těším se na tebe!

Čas: úterý, 15:00-16:00
Cena: 2050 Kč

Robotika

Lektor:

Kroužek robotiky je ideálním místem pro děti, které rády tvoří a staví. V tomto kroužku se zaměříme na různé stavebnice, se kterými budeme vytvářet pohyblivé modely a funkční konstrukce. Děti se naučí, jak správně sestavit různé druhy mechanických projektů, od jednoduchých až po složitější systémy, které se mohou hýbat nebo provádět určité úkoly. Každý malý stavitel bude mít prostor pro vlastní kreativitu a fantazii. Na konci každého pololetí se můžete těšit na přehlídku těchto výtvorů, kde děti předvedou, co dokázaly vytvořit. Přijď a objev svět robotických stavebnic s námi! Těším se na tebe!

Čas: čtvrtek, 16:00-17:00

Cena: 2050 Kč

Psaní všemi deseti

Lektor: Jitka Káplová

Jitka je zkušenou lektorkou s mezinárodními licencemi ECDL/ICDL, která vede kroužek psaní všemi deseti. Tuto dovednost vnímá jako výhru na celý život, a proto jí bude ctí dětem předat své drahocenné zkušenosti.

Kromě samotného prstokladu děti naučí i zásadám práce za počítačem, aby mohli zavčasu uniknout zdravotním potížím, které se k této práci vztahují.

Čas: dle dohody
Cena: 1 600 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru