AuHa kroužky

Zš Sluhy

Rádi byste se na něco zeptali?
Rád Vám na cokoliv odpovím, nechám Vám zde mé telefonní číslo, jsem k zastižení skoro kdykoliv.. = Jakub Aubrecht 702 583 238

Hravá angličtina

Lektor:

Chceš si objednat pizzu či zmrzlinu v angličtině nebo pozdravit nového kamaráda? Na našem kroužku se naučíš, jak používat angličtinu v každodenních situacích. Budeme si hrát na obchodníky, cestovatele a mnoho dalšího. Zjistíš, že se angličtinu můžeš naučit úplně jednoduše. Navíc, na konci každé hodiny tě čeká zábavný kvíz Kahoot! Připoj se a my z tebe uděláme pravého Angličana!

Čas: úterý 14:00 – 15:00
Cena: 1 700 Kč

Výtvarka

Lektor:

Máš rád/a kreslení a tvoření? U nás se můžeš vyřádit a vytvořit cokoliv si jen dokážeš představit. Naučíme tě, jak používat různé barvy, tvary a materiály, abys mohl/a vytvořit své vlastní umělecké dílo. A navíc, se podíváme na výstavu, kde se inspirujeme dalšími umělci. Ukaž nám, co dokážeš na papíře vytvořit a objev s námi tajemství barev!

Čas: středa 14:00 – 15:00
Cena: 1 850 Kč

Míčové hry

Lektor:

Oproti minulému roku je kroužek míčových her zaměřen zejména na kondici dětí, týmovou spolupráci a znalost základních pravidel, technik několika vybraných sportů. 

Čas: pátek 14:00-15:00
Cena: 1 700 Kč.

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru