AuHa kroužky

Zš petřiny

Rádi byste se na něco zeptali?
Rád Vám na cokoliv odpovím, nechám Vám zde mé telefonní číslo, jsem k zastižení skoro kdykoliv.. = Adam Harcuba 721 914 573

Malý detektiv

Lektor:

Chceš se stát novým Sherlockem Holmesem? Přidej se k nám a vyřeš nejnapínavější případy a záhady! Budeme luštit šifry, hledat stopy, tvořit otisky prstů a odhalovat zločince, budeš jako pravý detektiv. Naučíš se všímat si nejmenších detailů, pracovat s ostatními detektivy a stopovat. Nemusíš být génius, stačí mít chuť řešit záhady a trochu fantazie. Přijď si užít spoustu legrace a zábavy!

 

Čas: čtvrtek, 15:00-16:00
Cena: 1 900 Kč

Šachy

Lektor:

Královská hra má dětem hodně co nabídnout. Nováčci se na kroužku nejdříve seznámí se základy pravidel, zatímco ti pokročilejší se rovnou vrhnou do hry a řešení šachových úloh. Naše šachovnice se stane místem, kde děti budou rozvíjet svou paměť, představivost a základní matematické dovednosti. Budeme zkoumat různé možnosti, vybírat nejlepší tahy a kombinovat je tak, aby vedly k vítěznému cíli. A také máme vlastní šachový oddíl, se kterým můžete jezdit i na turnaje. Protože u nás v AuHa kroužcích to hodinou týdně nikdy nekončí. Navíc získáte přístup do programu My-Chess premium, takže můžete trénovat ty nejlepší kombinace každý den.

Čas: středa, 15:00-16:00
Cena: 1 950 Kč

Florbal

Lektor:

Přijď si s námi zahrát a zažít to nejlepší ze sportu! Naši zkušení trenéři tě naučí vše, co potřebuješ vědět, abys se stal skvělým hráčem. Naším kroužkem prolétneš jako střela a naučíš se všechny finty a triky. Budeme hrát zápasy, trénovat a bavit se. Díky rodinné atmosféře si u nás najdeš nové kamarády a vytvoříš nezapomenutelné vzpomínky. A nezapomeň, že na našich pravidelných turnajích si můžeš změřit síly s ostatními týmy ale třeba i s vlastními rodiči!“

Čas: pátek 14:00-15:00
Cena: 2000 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru