AuHa kroužky

Zš Masarykova škola

Rádi byste se na něco zeptali?
Rád Vám na cokoliv odpovím, nechám Vám zde mé telefonní číslo, jsem k zastižení skoro kdykoliv.. = Jakub Aubrecht 702 583 238

Malý detektiv

Lektor: Jakub Aubrecht

Chceš se stát novým Sherlockem Holmesem? Přidej se k nám a vyřeš nejnapínavější případy a záhady! Budeme luštit šifry, hledat stopy, tvořit otisky prstů a odhalovat zločince, budeš jako pravý detektiv. Naučíš se všímat si nejmenších detailů, pracovat s ostatními detektivy a stopovat. Nemusíš být génius, stačí mít chuť řešit záhady a trochu fantazie. Přijď si užít spoustu legrace a zábavy!

Čas: čtvrtek 14:00 – 15:00
Cena: 2 400 Kč

Malý cestovatel

Lektor: Jakub Aubrecht

Chceš poznat, jak se žije v džungli, na poušti, ledovci nebo na ostrově? Přidej se k nám na dobrodružnou cestu kolem světa! Budeme společně objevovat různé země, jejich zvyky a tradice. Naučíme se pár slov v cizích jazycích, uslyšíme příběhy od opravdových cestovatelů a třeba zjistíš, že tvůj oblíbený fotbalista pochází z úplně jiného koutu světa! Přijď s námi prozkoumat rozmanitý svět!

Čas: čtvrtek 15:15 – 16:15
Cena: 2 400 Kč

Hravá angličtina

Lektor: Veronika Jirušová

Chceš si objednat pizzu či zmrzlinu v angličtině nebo pozdravit nového kamaráda? Na našem kroužku se naučíš, jak používat angličtinu v každodenních situacích. Budeme si hrát na obchodníky, cestovatele a mnoho dalšího. Zjistíš, že se angličtinu můžeš naučit úplně jednoduše. Navíc, na konci každé hodiny tě čeká zábavný kvíz Kahoot! Připoj se a my z tebe uděláme pravého Angličana!

Čas: středa 14:00 – 15:00
Cena: 2 400 Kč

Šachy

Lektor: Rostislav Beran

Každá hodina se stává šachovým dobrodružstvím rozděleným do tří klíčových částí. Úvodní část nás vede k opakování minule naučeného. Následuje hlavní část, která vede k odhalení nové látky. Budeme společně luštit šachové úlohy, trénovat taktiky a hrát napínavé partie. A když se ti podaří vymyslet geniální tah, bude to jako vyhrát v počítačové hře! Tak neváhej a přijď si s námi zahrát šachy! 

Lekce vede zkušený trenér Rosťa, který má trenérskou licenci a v rámci našeho šachového klubu jezdí s dětmi na turnaje a připravuje je na šachové bitky. S námi získáš možnost pravidelně hrát turnaje a neustále se zlepšovat pod vedením těch nejlepších.

Čas: středa 15:00 – 16:00
Cena: 2 700 Kč

Hravá jóga

Lektor: Jitka Aubrechtová

Chceš mít více energie a cítit se skvěle? Na našem kroužku se naučíš, jak posílit své tělo i mysl. S Jitkou vytvoříme z jógy klidnou a pohodovou hodinku, která tě nabije energií na celý den. Budeme si povídat, hrát na zvířátka, správně dýchat a cvičit jógu. No a výsledky? Ty uvidíš hned!

Čas: úterý 15:00 – 16:00
Cena: 2 300 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru