AuHa kroužky

ZŠ Heřmánek

Rádi byste se na něco zeptali?
Rád Vám na cokoliv odpovím, nechám Vám zde mé telefonní číslo, jsem k zastižení skoro kdykoliv.. = Adam Harcuba 721 914 573

Florbal

Lektor:

Přijď si s námi zahrát a zažít to nejlepší ze sportu! Naši zkušení trenéři tě naučí vše, co potřebuješ vědět, abys se stal skvělým hráčem. Naším kroužkem prolétneš jako střela a naučíš se všechny finty a triky. Budeme hrát zápasy, trénovat a bavit se. Díky rodinné atmosféře si u nás najdeš nové kamarády a vytvoříš nezapomenutelné vzpomínky. A nezapomeň, že na našich pravidelných turnajích si můžeš změřit síly s ostatními týmy ale třeba i s vlastními rodiči!“

Čas: PO: 15:00 – 16:00
Cena: 1 700 Kč

Dramatický kroužek

Lektor:

Na našem kroužku se naučíš základy herectví, překonáš svou stydlivost a najdeš nové přátele. Proměníš ve statečného rytíře, hloupého Honzu, chytrou princeznu nebo třeba v moudrého kouzelníka. Budeme si hrát na divadlo, vymýšlet vlastní příběhy a objevovat kouzlo herectví. Navíc na konci každého pololetí předvedeme rodičům, co jsme se společně během lekcí naučili a zahrajeme jim. Tak na co ještě čekáš? Pojď nám ukázat co je v tobě, těšíme se na tebe!

Čas: ÚT: 15:00 – 16:00
Cena: 1 700 Kč

Malý detektiv

Lektor:

Chceš se stát novým Sherlockem Holmesem? Přidej se k nám a vyřeš nejnapínavější případy a záhady! Budeme luštit šifry, hledat stopy, tvořit otisky prstů a odhalovat zločince, budeš jako pravý detektiv. Naučíš se všímat si nejmenších detailů, pracovat s ostatními detektivy a stopovat. Nemusíš být génius, stačí mít chuť řešit záhady a trochu fantazie. Přijď si užít spoustu legrace a zábavy!

Čas: STŘ: 14:30 – 15:30
Cena: 1 800 Kč

Malý cestovatel

Lektor:

Chceš poznat, jak se žije v džungli, na poušti, ledovci nebo na ostrově? Přidej se k nám na dobrodružnou cestu kolem světa! Budeme společně objevovat různé země, jejich zvyky a tradice. Naučíme se pár slov v cizích jazycích, uslyšíme příběhy od opravdových cestovatelů a třeba zjistíš, že tvůj oblíbený fotbalista pochází z úplně jiného koutu světa! Přijď s námi prozkoumat rozmanitý svět!

Čas: STŘ: 15:45 – 16:45
Cena: 1 800 Kč

Míčové hry

Lektor:

Kroužek míčových her je skvělou volbou pro všechny děti, které milují pohyb a chtějí si vyzkoušet různé sporty s míčem. V tomto kroužku se budeme věnovat široké škále her, jako je fotbal, volejbal, basketbal, házená a další týmové aktivity. Děti se naučí základní techniky, pravidla jednotlivých her a zlepší svou koordinaci, obratnost a týmového ducha. Každá hodina je plná zábavy, soutěží a her. Děti budou v rámci kroužku rozvíjet hrubou motoriku, objevovat skrytý talent a učit se hodnotám olympijského fair play.

Čas: ČT: 15:00 – 16:00
Cena: 1 700 Kč

Zaujal vás kroužek, ale není na škole, které si přejete?

Protože jako poskytovatelé dětských kroužků působíme teprve krátce, otevřeli jsme na různých školách jen malé množství kroužků. Může se tak stát, že kroužek, který vás zaujal, není zatím na škole, jež navštěvují vaše ratolesti, k dispozici. Zastáváme názor, že dětem by měly být poskytnuty rovnocenné příležitosti, a proto usilovně pracujeme na tom, aby se na školách co nejdříve otevřely i zbývající kroužky. Budeme moc rádi, když nám pomůžete tohoto cíle dosáhnout! Stačí poslat krátký email o jaký kroužek máte na vaší škole zájem a o zbytek se už postaráme! Děkujeme za pochopení a bude nám ctí brzy splnit vaše přání!

Přejít nahoru