AuHa Kroužky

Taneční kemp

Vážení rodiče,

s radostí Vás informujeme o příměstském tanečním kempu, který se uskuteční v Jógovém centru na Letné od 15. do 19. července 2024. Tento unikátní taneční kemp je určen všem dětem, které milují tanec nebo si pouze chtějí v létě užít zábavný pohyb a taneční radovánky s kamarády a zkušenými tanečními trenéry.

Jógové centrum na Letné poskytne ideální prostředí pro tento taneční zážitek. Během týdne se děti mohou těšit na rozmanité taneční workshopy včetně moderních tanečních stylů, taneční improvizace a taneční hry. Tým našich kvalifikovaných trenérů se postará nejen o taneční dovednosti, ale také o celkový pohybový rozvoj dětí.

Taneční kemp je otevřen pro všechny děti bez ohledu na úroveň tanečních dovedností. Bude to skvělá příležitost pro děti strávit aktivní týden plný tance, smíchu a nových přátelství.

Kontaktní osoba: Jakub Aubrecht 702 583 238

Co děti čeká:

Naše taneční dvojice děti naučí různé taneční styly jako je country, line dance, hip hop a moderní tance. I když nejste pravdelní tanečníci, to vůbec nevadí. Postupně se spolu všechno naučíme, počínaje se správnou technikou a držením těla. Budeme hrát různé taneční hry, při kterých se společně nasmějeme a získáme nové přátele. Samozřejmě si odpočineme a půjdeme na nějaký ten výlet. My jako lektoři máme taneční zkušenosti přibližně 10 let. Tanec nás naplňuje a doufáme, že to bude tak i u Vás. Těšíme se až si společně užijeme týden plný tance, smíchu a radosti.

Jako bonus plánujeme v rámci kempu výlet do centra Prahy na Pražský hrad, kde si děti budou moci užít kulturní atmosféru města a dozvědět se něco z tajů historie největšího souvislého hradního komplexu na světě.

Co s sebou: sportovní (taneční) oblečení, pití, ochrana před sluncem
Délka dne: 9-16 hodin
– pořadatelé budou na místě dříve, není tedy problém dle domluvy přivést dítě dříve
Věková skupina: do 15 let
Kapacita kempu: 30 dětí
Místo konání: Jóga centrum Letná
Strava: v ceně jsou dvě svačiny a oběd
Cena kempu: 3 399,- *
Informace o platbě Vám po přihlášení pošleme na email

Program kempu:

  • Taneční choreografie, různé styly a techniky tance
  • Koordinační, táborové hry
  • Vědomostní a jiné soutěže o ceny
  • Poznávací výlet na Pražský hrad
  • Závěrečná soutěž v nacvičených 1-2 minutových sestavách

Trenérský tým

  • Marie Holopírková – zkušená a energická tanečnice, která společně se svou kamarádkou Karin tancují již přes 10 let. 
  • Karin Hurkovská – zkušená a energická tanečnice, která společně se svou kamarádkou Marií tancují již přes 10 let. 
  • Adam Harcuba – zdravotník
Přejít nahoru